top of page
Netwerken voor introverte mensen is gemakkelijker met de publieksverbinder voor events

Ken je nog de publieksopwarmer die voor applaus zorgt bij grote events?  Wat als we nu eens zorgen voor een diepe connectie bij de deelnemers van jouw event, zodat de aandacht ten volle naar de hoofdsprekers kan gaan?  

Een publieksverbinder heeft de taak om de gasten een warm en veilig gevoel te geven bij aanvang van het event, helpt ontspannen tijdens de pauzes en zorgt voor een diepe connectie op het einde.  
 
Al rekening gehouden met introverte mensen, hooggevoelig,.. die willen verbinden tijdens de pauzes op alternatieve wijze met andere deelnemers dan het klassieke netwerken?

publieksverbinder.jpg

We doen bij de deelnemers een check-in bij de start, peilen naar de verwachtingen en intenties voor de dag.   Via een collectieve aandachtsmeditatie helpen we de stress weg te nemen en verbetert dit de focus om het event écht met volle aandacht bij te wonen.  

Er worden tips gegeven om opkomende gedachten gedurende de presentaties weg te werken. De gasten kunnen tot rust komen na het opdoen van de eerste indrukken (stress verkeer, parking, inclusie laatkomers,…). 

Zorgen en gedachten wegnemen bij deelnemers, helpen ontspannen en ontprikkelen tijdens de pauzes dmv workshop ademhaling/meditatie (zeer welkom voor o.a. introverte mensen, HSP, moeite met netwerken,…).

Tijdens de pauzes organiseren we korte workshops rond breathing/meditation om onze hersenen even rust te gunnen. Heerlijk om het event af te sluiten met een grootschalige Metta-meditatie die voor een warme connectie zorgt bij het huiswaarts keren.

Hierdoor kunnen de deelnemers hun volle aandacht schenken aan het event zelf en geen energie verspillen aan eigen gedachten.

Praktisch

 • de publieksverbinder blijft aanwezig tijdens het ganse event

 • aantal verbindingssessies af te spreken, keuze uit:

  • welkomstmoment

  • einde voormiddag

  • tijdens pauzes

  • aanvang 2e deel

  • check-out

Creëer extra diepgang en magische momenten op jouw event

Maak tijdens de meditaties gebruik van de aanwezige techniek:

Boogje_Opsomming
Boogje_Opsomming
Boogje_Opsomming

sterrenhemel in de zaal (gedimde lichten)
rookgordijn
aangepaste, ontspannende muziek op de achtergrond

Publieksverbinder.png
bottom of page