top of page

Wie jarig is, trakteert!
 

Het liefst van al zou ik jou gewoon eens willen ontmoeten en uitnodigen voor een stuk taart.  Eentje waar in plaats van aardbeien en slagroom, RUST inzit.

Zodat jij een deel van die taart kan krijgen en eindelijk toekomt aan dat wat jij verdient!

Als vroedvrouw liep ik tot voor enkele jaren zelf rond vol stress, dat vooral mijn kinderen én man voelden.  Ik botste tegen de muur, schoolde me om tot stress-en burn-out coach én kindercoach en leerde uit mijn fouten.  Dit wil ik nu doorgeven aan jou!

7.png

Speciaal voor mijn verjaardag koos ik 3 video's uit die deel uitmaken van de online cursus Rebirth of your Energy!

Daarin pakken de oorzaken aan van stress, leren we omgaan met spanningen en onderzoeken hoe we met méér energie, terug die lieve mama kunnen zijn voor onze kinderen.

Er zijn 3 modules in Rebirth of your Energy: GROW-SLOW-GLOW!

Nu kan je tijdelijk, 3 video's bekijken uit de module GROW:

Timemanagement : prop jij ook té veel in je dag waardoor je al 's morgens met een attack wakker wordt?  Ben jij ook zo'n mama die overal te laat komt en zich schuldig voelt omdat de kinderen in stress zaten?  Laat ons hier eens iets aan doen he, mama!  Ik leer je je tijd beter inschatten én losse eindjes aan elkaar knopen.  Wat ik daarmee bedoel?  Zet je met een zak chips voor deze leuke video mét opdrachten!

RatRace: Waarom blijven we maar doorhollen?  Waarom verwacht de maatschappij zoveel van ons?  Of liever... kan jij tégen die stroom ingaan en zeggen: ik pak het nu anders aan in mijn gezin?  Hier zit een hele pittige oefening in, die je ogen laat opengaan!

Energie: Voor mij was dit life changing...wat ik je hier ga leren is ook interessant om met je partner te bespreken.  Tijd om die rotklusjes te begrenzen en hallo te zeggen voor dat wat jou energie geeft!
 

Praktisch:

3 video's uit de module GROW van de uitgebreide cursus: Rebirth of your Energy!

29!                  (waarde: €149)

  • Timemanagement

  • Rat Race

  • Energie

Deze 3 video's duren +/- 30min per video en zullen je inzichten geven om het anders aan te pakken!  Ze komen per mail naar je toe, samen met opdrachten.

Interesse? Actie loopt tot zondag 26 mei!

2 online cursus.png

Waarom je dit niet wilt missen:

Boogje_Opsomming
Boogje_Opsomming
Boogje_Opsomming
Boogje_Opsomming

uitzonderlijk krijg je nu de kans om 3 video's te bekijken uit de Online Cursus Rebirth of your Energy!
 
Je voelt je al langer futloos en hebt niet elke dag zin in je dag.  Dit kan jouw eerste stap zijn!

Je volgt mij al een tijdje op Instagram en hebt nu geen tijd voor de grote cursus Rebirth of your Energy.  This is your moment!

Je beseft dat je je stress doorgeeft aan je kinderen.  De sfeer in huis kan beter en daar wil jij nu iets aan doen!
 

2 online cursus.png
bottom of page